En vecka i det allra våtaste laget

Tiden blev knapp innan avresan förra helgen och jag hann inte uppdatera vår (irr?)färder  innan  det irrade iväg! Vi har alltså befunnit oss på främmande ort, nämligen i delstaten Wisconsin på turistorten Wisconsin Dells. Ni som följer min blogg, vet att vi har varit där förut. Det som ni kanske dock inte vet att detta året visade sig vara det åttonde i rad! Dottern berättade nämligen att hon var sex år det första året vi åkte och nu är hon alltså då 14. Det borde mig veterligen bli hela 8 år det!

Vi bodde på Wilderness Resort ( woldernessresort.com) och där har vi också bott förut. Detta är inget litet ställe, hela 9000 turister kan detta hotell med stugor, hotellrum och lägenheter ta emot! Vi bodde i en trevlig stuga och hade en bit att åka buss till vattenparkerna, men det gick bra det också. Vi hade fammo och faffa med oss, och då är det bra att bo lite avsides, bort från allt ståhej och glam! Barnen trivdes och jag måste säga att det gjorde vi vuxna också.

Det blev simning  som stod på schemat för det mesta, men också lite sight seeing och lite shoppande hann vi med. Vädret visade sig inte från sin bästa sida, men det gjorde inte mycket eftersom det finns hela tre vattenparker inomhus! Det finns också annan sysselsättning på detta jättelika ställe. Spelmaskiner, mini golf , både inne och ute, småbilar att köra, ett flertal restauranger etc. etc.

Efter en hel vecka med allt detta trevliga, men annorlunda program, var både  barn och vuxna redo att komma hem. En relativt kort bilfärd på mellan tre och fyra timmar från södra Wisconsin, och sedan landade vi hemma igen. Trötta, glada över att vara hemma igen, men också nöjda över en fin vecka med mycket samvaro och trevliga dagar.

Det kommet bilder en annan gång, timmen är nu sen och det är dags att krypa ner i egen säng. I morgon, blir det  ingen vilodag, utan full fart direkt. Dottern är på väg med ungdomarna från kyrkan på ett ungdomsläger, Sonen har ett födelsedagskalas att gå till och sedan på kvällen kommer kusinerna från Louisiana på besök för att bo med oss en vecka! Ingen vila här inte!  😉

Annonser

4 reaktioner på ”En vecka i det allra våtaste laget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s