Too close for comfort

IMG_4302

Så här såg det ut vid tolvtiden i lördags när man tittade sydvästerut från vår veranda. Då hade röken och lågorna lugnat ner sig betydligt, men ändå tyckte jag det var mycket otäckt. Det var ett hus som brann, men vi hörde inte vad som hade hänt. Branden låg inte så långt från oss, kanske runt 2 km eller något sådant. Ett tag syntes det höga lågor ovanför trädtopparna och man kunde ju bara hoppas att ingen skadades och dessutom undrade vi och  alla grannarna vad som hade hänt i huset. Vi fick aldrig några svar på den frågan.

Ännu mitt på eftermiddagen när jag och barnen var på väg till affären och åkte förbi låg det vit rök i luften  och allt var helt bortplånat där huset hade stått. Det kändes lite overkligt faktiskt…

Annonser

6 reaktioner på ”Too close for comfort

 1. Monica

  Den var underbar! Vill dit igen…så snart som möjligt! 🙂 Våra ”resebehov” är bottenlösa…. 🙂 Vi var lite på 2 veckor och fick se så mycket så jag har inte hunnit smälta allt ännu. Space Needle, Boeing fabriken norr om Seattle, fotbollsmatch, Glasstranden, The Avenue of The Giants, Golden Gate bron, Alcatraz…… Kuststräckan mellan Seattle och Sanfrancisco var underbar! USA är faktiskt vackert och folket var så hjälpsamma och snälla! Tog över 1200 kort så vi har att se på ochatt längta tillbaka till..
  ..

  Gilla

  1. Härligt! Det finns en massa vacker natur i USA. Allt från ‘finländska’ skogar i norra Minnesota, till öknen i Arizona och till alla möjliga andra landskap ( bergen i Colorado, te.x) Historia finns det gott om också, speciellt på östkusten.
   Trevligt att mina nya landsmän behandlade er på bästa sätt. I allmänhet är amerikanerna ett mycket vänligt och tillmötesgående folk. Inte alls lika stela som finländarna kan vara! Dock är de ytligare än finländarna. Roligt att resan hit gav mersmak! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s