Fredagkväll

…. bilden på månen tog jag för två veckor sedan när den var så stor, fin och kallades ‘Supermånen’ här i Nordamerika. Tyckte denna bild passade bra som avslutning på arbetsveckan och den nästsista sommarlovsveckan här hos oss.

Det har varit en riktigt lyckad fredag. En väninna som bor längre bort, kom på besök. Hon bor tillräckligt långt borta så att när vi träffas börjar vi träffen under sen förmiddag, äter lunch och fortsätter till sen eftermiddag. Hon har en pojke som är 12 år och en flicka på 14 år, men till Lillans förtret har de inget yngre barn!

Det blev en trevlig dag med mycket skratt och prat. Det var en fuktig och sval dag, så ungdomarna ville inte gå och simma, men de hittade på allt möjligt annat i ställe. Jag och väninnan fick lyxen att prata i olika omgångar och det blev väldigt avkopplande!

Efter att gästerna åkt kom Maken hem och eftersom det är fredag kväll var vi lata och åkte ut till en pizzarestaurang för kvällsmaten. Det var lyxigt och gott att inte behöva koka mat, men nu vid tiotiden på kvällen, är jag fortfarande proppmätt!

Nu är det alltså snart läggdags och hög tid att lägga bort skärmar av alla de slag. Nu kommer helgen emot- så trevlig helg alla ni som läser mina nedplitade tankar och funderingar!

Supermånen för två veckor sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s