Hejdå sommarlov 2014!

IMG_4391

Den lediga måndagen ( Labor Day) kom med mera regn efter söndagskvällens åskväder. Det var mulet och grått och verkade inte bli ngn bra dag för utelekar eller simning. Denna sista dagen på barnens sommarlov behövde firas på ngt sätt, ja, men hur?

Ett av barnens favoritställen här i Tvillingstäderna är Mall of America med sin nöjespark inomhus. Vi hade visserligen varit där för bara några veckor sedan, men eftersom vädret nu i alla fall inte ville samarbeta och vi ville göra ngt roligt idag, frågade jag och Maken  barnen om de ville åka dit. Det blev ett rungade ‘ja’ till svar och  tre glatt överraskade barn hoppade snabbt i kläderna denna senförmiddag och stängde av TVn. Jag packade med lite mellanmål och annat smått och så bar det iväg.

Det blev minsann en trevlig eftermiddag. Lite irriterade var Maken och jag över att solen kom fram bakom molnen just som vi kom fram till det enorma shoppingcentret och vi skulle tillbringa hela dagen inomhus, men sedan beslöt vi att inte låta detta reta oss, utan koncentrerade oss på att ha trevligt med barnen istället.

Bra beslut visade det sig och roligt hade vi! Ungarna och Maken åkte karusell efter karusell och berg och dalbanor så det stod härliga till. Vi köper alltid sådana biljetter så att de får åka hur länge och hur mycket de vill. Vi gör i all fall inte mycket annat då vi är där, ävensom vi faktiskt kom oss för att shoppa lite idag också. Maken hittade två t skjortor med krage på sommarrean. Lillan fick ett mjukisdjur från Disneyaffären, Dottern kom hem med nya handkrämer och dofter och en ny klänning och Sonen fick ett nytt, litet Legoset. Ett flygplan denna gång, som han faktiskt inte har i Lego City serien.

Efter hela eftermiddagen på språng kom vi hem vid 19 tiden och vardagen stod emot oss. I morgon är det tidig väckning som gäller. Tillbaka till skolåret och rutinerna vare sig mamman är redo eller ej! 😉

Maken, Lillan och Dottern på väg till nästa karusell...
Maken, Lillan och Dottern på väg till nästa karusell…
Annonser

2 reaktioner på ”Hejdå sommarlov 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s