Sleep over

Imorgon, måndag har barnen ledigt från skolan. Ja, på tisdagen med för den delen. Lärarna i skoldistriktet kompenseras för långa dagar och kvällar under oktober månad pga utvecklingssamtal med föräldrarna. Barnen får en långhelg på fyra dagar, vilket de inte klagar speciellt över.

Speciellt inte när de får gäster över natten! Grannflickorna sover nämligen över i natt. Deras föräldrar jobbar imorgon och jag har ledigt eftersom det är måndag. Barnen kom själva på idéen att flickorna skulle sova över hos oss och då behövde de inte komma hit i ottan, utan de skulle redan vara här. Föräldrarna får stiga upp och göra sig klara och köra iväg, utan att behöva jäkta på sina flickor som har ledigt och borde få ta det lugnt på morgonen.

Så, nu har Maken och jag fem sovande barn i huset. Sonen, Lillan och grannflickorna sover alla på luftmadrasser nere i källaren med den nya spisen inställd på termostaten, så att det inte skall bli för kallt där nere. Fast alla barnen var nerbäddade i sina sovsäckar, så jag tror nog att de kommer att hålla sig varma.
De gick och lade sig vid halv elva snåret, plus att vi dessutom har ställt tillbaka klockorna till vintertid idag, så det blir intressant att se hur morgondagen ser ut….

Luftmadrasser, sovsäckar och fyra glada och trötta barn. Klara att krypa i säng. Definitivt senare än vanligt….

Annonser

4 reaktioner på ”Sleep over

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s