Wow!

Vi tog med oss Dottern på julkonsert ikväll till Downtown Minneapolis. Detta var inte vilken konsert som helst, utan det var en slutsåld julkonsert med artisterna Michael W.Smith och hans goda vän och fantastiska sångerska Amy Grant.
Konserten hölls vid den jättelika inomhusarenan Target Center och den var som sagt slutsåld.
Vi köpte våra biljetter i oktober, tre dagar efter att de hade blivit till salu och det var nästan slutsålt redan då! Vi fick platser, högt upp på läktaren.

Hörde gjorde vi hur bra som hemskt tack vare fantastik teknik. Såg bra gjorde vi också, tack vare skärmarna. Dock sade jag åt Maken att vi behöver sitta längre ner om vi kommer en annan gång!

Vilka artister! Vilka sångröster och vilken musikalisk talang! Härlig julkonsert med många kända julsånger som sjöngs, men också deras egna material från respektive album genom åren.
De har båda hunnit ‘upp i åren’ han nu 57 år och hon 54, men naturligtvis märktes detta inte på dessa professionella artister!

Dottern njöt i fulla drag och sjöng med i flera av sångerna. Två av Amy Grants sånger sjöng vi på vår egna julkonsert för bara en vecka sedan.

Jag tror att allsången som hölls mot slutet av den andra delen var uppskattad av hela publiken! Hur ofta får man sjunga julsånger ackompanjerad av Michael W. Smith vid flygeln? Det är ganska häftigt när 15 000 röster stämmer upp tillsammans i julsånger som ‘Stilla natt’, ‘Dagen är kommen’ och ‘The First Noel’! Wow!

Nu är vi hemma igen och Dottern har krupit i säng. Trött men glad över att få ha varit ute med sina ‘tråkiga föräldrar’! 🙂 Maken och jag sitter här på varsin skärm och njuter av tystnaden och kvällen.
De yngre två barnen sover över hos grannarnas ikväll. De tyckte det skulle bli mycket roligare än att gå på någon tråkig konsert med flera rusen andra människor och behövs sitta stilla i 2.5 h! 😉

Bilden tagen strax innan konserten skulle börja. Orkestern är på plats. Långt där nere på den, för kvällen, uppriggade scenen. ( normalt och oftast spelas korgboll i denna arena. Target Center är hemma arena för Minnesotas korgbollslag ‘Minnesota Timberwolves’.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s