Zoo Lights

Igår på kvällen begav vi oss med goda vänner till djurparken här i Phoenix för att titta på utställningen Zoo Lights. Detta är ett sätt för djurparken att samla in pengar och de lägger årligen ut 3.8 miljoner lampor i träden, på marken och runt den andra vegetationen. Runt jul och nyår lyser dessa lampor på kvällen och det kostar att komma och titta på dem. Första måste jag säga att jag nog var lite skeptisk inför detta äventyr, men måste säga att jag ändrade årsikt ganska snabbt ändå. Detta ljusspektakel var imponerande!
Våra goda vänner har två små pojkar på fem och tre år och pojkarna har mer eller mindre adopterat våra barn som äldre syskon och tyckte det var väldigt roligt att träffas. Deras pappa är en god vän till Maken ända sedan han och jag sällskapade, så det är extra roligt att träffas nu när han är gift med barn. Hans fru är väldigt trevlig dessutom, så hon och jag har en massa att prata om. 😉
Vi gick runt i djurparken under kvällen och tittade på alla lamporna och det fina som hade satts upp. Barnen blev lite småhungriga, så Maken gick och köpte en jättepåse med popcorn åt dem och sedan var alla nöjda igen.
Det blev alltså en väldigt trevlig kväll trots att det var lite småkyligt att gå omkring i djurparken så sent på kvällen.

Annonser

2 reaktioner på ”Zoo Lights

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s