Mätta, belåtna och på väg….

Väskorna är packade och magarna fyllda med hotellets goda frukost. Inkluderat i priset, vilket alltid är lyxigt förstås. Det enda minuset när man befinner sig på semsterresa är att frukosten serveras för tidigt och är överstånden redan kl.09.00! Undertecknad, som älskar slöa morgnar har minsann fått stiga upp, nästan i ottan, för att hinna till det goda morgonmålet.
Detta morgonmål bestod dagligen av frukt, yogurt, grynost,olika äggrättter, amerikanska pannkakor, muffins, rostat bröd, kaffe, olika safter, mjölk och flingor! Bara att ta för sig och akta sig för att inte alldeles för mycket!

Nu är väskorna packade och vi är nästan klara att checka ut från detta hotell för denna gång. Räkningen har lagts under dörren, precis som förra våren när vi bodde här och vi kunde konstatera att det minsann inte är billigt att bo på hotell en vecka!

Dock har vi haft en riktigt trevlig vecka och det är med inte så lite vemod som vi tackar för oss för den hår gången. Gissar nog att det blir en tår eller två när vi kramar om Svägerskan med familj om någon timme….

Over and out from Phoenix, Arizona! 🙂

Frukt, yogurt och grynost som serveras varje morgon vid morgonmålet

Två olika slags äggröra….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s