Onsdag

En helt vanlig onsdag har nästan avverkats. Just nu sitter jag på golvet i dansstudion och halvtittar på när Dottern har sin danslektion i lyrisk dans. Det är sent, men hon har fortfarande några minuter kvar. Hemma landar vi inte förrän runt 22 tiden och hon skall upp med tuppen imorgon. Men, men. Hon valde att ta danslektioner sent, så här är vi. Regeln som vi föräldrar har är att hon naturligtvis måste få skolarbetet klart först och orka upp ur sängen följande morgon!

Vi kom direkt från kyrkan eftersom hon hade skriftskola ikväll och jag och de andra barnen hade körövningar med våra resp. körer. Maken åkte till ett möte för mellanskolan, där Sonen skall börja i september och efter att mötet var slut, kom han till kyrkan för att hämta de yngre syskonen. Jag och Dottern åkte alltså vidare till hennes danslektion.

Barnen hade alla haft en bra skoldag. De äldre två kom hem med en hel del läxor, så det var det första de fick ta tag i efter att de hade ätit ett snabbt mellanmål. Lillan var trött och efter sitt mellanmål blev det lite barnprogram på Netflix för henne.

Maken hade dejour natten mellan tisdagen och onsdagen, så när alla åkte imorse kom han hem från sjukhuset för att sova upp sig en aning. Tack och lov hade det inte förekommit många operationer och inte heller många blivande mammor som behövde anestesi, så han fick sova en hel del i alla fall, trots att han var på jobbet. Sedan fick han ju ta det lugnt hemma resten av dagen före hela familjen kom hem och det kan ju vara nog så skönt det också.

På mitt arbete var det hektiskt värre och efter de fem timmarna var jag redo att fylla i mina arbetstimmar, säga ‘good bye’ till alla och åka hem till en väntade familj.

Imorgon, torsdag väntar flera vardagsäventyr. Fast så är det att leva och bo som deltidsarbetande trebarnsmamma i en förort till Minneapolis i delstaten minnesota i USA. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s