Söndagsunderhållning

Vi köpte biljetter i december och tänkte inte så mycket mera på det. April var ju långt borta ännu och följaktligen föll det hela nästan i gömska. Till för en si så där vecka sedan när e posten påminde oss om att vi faktiskt hade köpt biljetter till helgens föreställning av Disneys ‘Frost’  på is!

Det kändes en aning konstigt att byta om från shortsen till byxor innan vi åkte. Ute sken solen och vindarna ven och den digitala temperaturen påstod att det minsann var hela +22 ute, varför behöver man byxor då?! Dock, skulle altså skådespelarna åka skridskor  och till detta behövs is. Alla vet att is trivs bästs när det är kallt, alltså var det nog bästa att sätta byxor på sig.

Föreställningen vid det jättelika Target Center i ‘downtown Minneapolis’ började kl.19. Vi var ute i god tid och parkerade bilen i den intill liggande rampen en hel timme på förhand. Det var bra det visade det  sig, eftersom det var en liten bit att gå och, ett till toalettbesök behövde avverkas och så måste vi ju hitta våra platser. Det visade sig att vi faktiskt hade planerat lite för bra och faktiskt hade hela 30 minuter i våra säten och barnen, åtminstone de yngre två, fick en aningen tråkigt.

Till slut började i alla fall föreställningen då denna jättelika arena var ungefär tre fjärdedelar fylld.

Vi fick se en helt underbar föreställning med alla de kända figurera från filmen och skickliga skådespelare som dansade och agerade på isen. Ljudet var inspelat på förhand. Det mesta från filmen, men också lite annat som hade antingen lagts till eller tagits bort. Lillasyster var halvvägs inne i föreställningen såg det ut som, men all njöt vi på våra sätt. Sonen var väldigt fascinerad av de olika specialeffekterna. Dottern filmade nästan hela föreställningen med sin mobil, vilket arrangörerna uppmuntrade oss att göra för att få gratisreklam. Kvalitén  på hela produktionen var hög, precis som man har kommit att vänta sig av Disney och den två timmar långa föreställningen flög förbi.

Det blev en sen, men mycket trevlig söndagskväll och en nöjd familj åkte hem i vårregenet.

Så här är det säkert enklast att sälja drycker när man går upp och nerför läktarraderna!
Så här är det säkert enklast att sälja drycker när man går upp och nerför läktarraderna!
image
I väntan på föreställningen.
image
Sven och Kristoff
image
Olaf sjunger och drömmer om sommaren…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s