Hundliv

image

 

En väldigt trött Lilly ligger på sin kudde sent på kvällen efter att barnen har gått och lagt sig. Hon matchar både mattan och sin kudde rätt bra, men trots att hon är en hunddam i sina bästa år, bryr hon sig föga om den detaljen.

Det har varit mycket på gång under dagen, sepciellt efter att de där människosyskonen kom hem. De springer ut och in  ur huset och leker både  ute och inne. Det smälls i dörrar och som husets hund tar Lilly allvarligt på sin uppgift att vakta alla dörrar och helst skälla så mycket det går så fort en dörr smälls igen.

Efter flera timmar med detta springande och skällande, är hon trött och märker inte ens när Matte tar fram hennes Padda för att ta en bild. Lilly lyfter inte ens på huvudet, vilket hon vanligen gör när ngn kommer närmare.  Dessutom har Matte lagt henne på hårdträning vad gäller detta skällande. Hon använder en klickare och varenda gång en dörr smäller och Lilly INTE  skäller klickas det plus att hon får en liten mumsbit. Men, det äs så SVÅRT att inte skälla! Fast  hon vill ju ha det där godiset! Det är nog bara att försöka vara tystare har hon konstaterat, för så fort ett litet skall undanslipper de där hundläpparna blir det alltså inget godis. Det har Lilly fått helt på klart. Alltså gäller det att springa från dörr till dörr, titta ut genom fönstren, se på grannarna som är ute och gå i det vackra vårvädret med deras hundar och INTE skälla. Alltså, man blir ju trött för mindre! 😉

 

Annonser

En reaktion på ”Hundliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s