Gammalt blir nytt…

image

Jaaa! Dottern har länge velat ha en lavalampa för att hon tycker de är så häftiga. För ngt år sedan köpte vi en åt henne, oc hon var själaglad. Tyvärr fungerade den inte och vi tog den tillbaka till affären och bytte ut den. Den andra fungerade inte heller och vi böt ut denna också, bara för att få det bekräftat att den tredje inte fungerade heller! Alltså, gav vi upp och struntade i saken. Endast ett företag säljer dessa lampor här och jag behöver väl knappast påpeka att de är gjorda i Kina?

Idag när Maken var ute i ärenden hittade han en större lavalmpa, men av sama märke som de förra. Han  tänkte att han köper hem en och vi kan stöpsla i den för att se om den fungerar som den skall.  Alla lamporna som var uppradade i affären lyste och var hur häftiga som helst, månne inte denna skulle fungera också?

Jaa! Det gjorde den och Dottern var väldigt glad när hon kom hem från skolan och Maken  visade åt henne vad han hade hittat. Nu måste bara den där tonårsdottern städa upp en plats i sitt stökiga rum så att hon har plats för sin lavalampa. Annars kanske mamman i huset övertar den…!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s