Nyfiken i en strut

image

Det är mycket bra och hälsosamt med nyfikna och frågvisa barn! Då lär de sig mycket om världen utanför det egna hemmet och förhoppningsvis får de en bild av ett samhälle som myllrar av olika kulturer, folkslag och språk och att detta är OK och bra. Vi berikar varandra!

Nu ikväll  handlade det dock inte så mycket om nyfikenhet på olika kulturer, snarare då om hur torktumlaren ser ut inuti! Efter avslutad tvätt och tork ville Lillasyster ta sig en titt på trumman i torktumlaren och skulle gärna också ha krupit in i den. Hon är lång och smal för sin ålder, men eftersom jag inte trodde att sagda trumma var byggd för sjuåriga besökare, lät jag  inte henne krypa in. Dessutom går vår torktumlare med naturgas och fastän den naturligtvis inte var igång uner Lillasysters grundliga undersökning, vet man aldrig vad som kan hända då det gäller naturgas. Hon fick nog snällt endast sticka in huvudet iklädd sitt  nattlinne med Sessorna från Disney för att ta sig en titt och sedan komma ut igen.

Lustigt var det i alla fall! 😉

Annonser

3 reaktioner på ”Nyfiken i en strut

  1. Det ser ganska våldsamt ut. Torktumlaren sväljer henne hel. 😊 Återigen berättade du om något ”exotiskt ” i din vardag -torktumlare som driva med naturgas. Jag visste inte ens om att det var möjligt… Alltid lär man sig något nytt. Tack för det!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s