Fullspäckat med skön avslutning

Helgen kom och gick i en rasande fart denna gång. Lördagen var helt fullbokad med barnens aktiviteter och det var tur att maken var ledig från jobbet, vilket som läkare inte är alldeles självklart förstås!

Lördagen började tidigt, redan före sju var jag uppe och påklädd.Hela familjen skulle iväg. Flickorna hade generalrepetition inför nästa helg dansuppvisning och Sonen hade generalrepetition inför lördagskvällens barnmusikal vid vår kura. han hae ingen större roll, utan deltog ‘endast ‘ i kören, fast den är ju viktig den också förstås. Han  hade inte velat försöka få ngn roll när dessa delades ut, utan han var var nöjd att vara med i kören istället. Lillasyster hade också egentligen samma generalrepetition, men eftersom hon inte hade ngn störe roll heller, blev det dans för henne.

Redan kvällen före hade vi lagt rullat upp henens hår i gamla trasbitar. Hon hade sedan sovit i dessa för att sedan vakna med lockigt hår på lördag morgon. Nu är det så att Lillasysters hår är så spikrakt som deet bara kan bli, så efter att vi tagit ut dessa trasbitar och lagt en massa hårskum i hennes hår, började lockarna redan komma ut! Men, men, tydligen finnns det ngn oskriven regel någonstans där det står att dansande flickor i ålder 3-10 skall ha lockar i håret då de uppträder.

Lillasyster studerar sina lockar...
Lillasyster studerar sina lockar…

Maken  tog det första körskiftet redan vid åttatiden och skjutsade Sonen och Dottern till sina resp. övningar, medan jag och Lillasyster stannade hemma och brottades med lockarna och gjorde henne klar med smink och danskläder. Sedan körde vi iväg ca. en timme senare.

Lillasyster dansar med sin grup till 'Singing in the rain'.
Lillasyster dansar med sin grup till ‘Singing in the rain’.

Hela familjen var inte samlad igen förrän på seneftermiddagen då vi alla bara satt i solen på venadnan och en njöt en stund innan det blev dags för duschar, hårtvätt och klädombyte. Nu var det alltså dags för musikalen. In slängdes en snabb middag, vi hämtade fammo och faffa och körde sedan iväg till kyrkan.

Det blev, som väntat en riktigt fin kväll! Barnen som hade huvudrollerna kunde sina repliker väldigt bra, de tre barnkörerna som medverkade kunde också sina sånger bra och kyrkan var till hälften fylld med vänner och släktningar  som kom för att lyssna på det fina  som barnen  hade jobbat på sedan i början av februari. Det blev alltså en riktigt lyckad kväll och barnen fick ta emot stående ovationer för sin insats. En trevligt slut på den fullspäckade lördagen, alltså!

En fin musikal uppfördes med ca. 50 barn. Denna muskal har titeln 'the Star Factor'.
En fin musikal uppfördes med ca. 50 barn. Denna muskal har titeln ‘the Star Factor’.
image
Sonen står högst upp till höger i bilden i blå  t skjorta och Lillasyster står i mitten i grön  t skjorta alldeles ovanför mikrofonen till vänster.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s