Memorial Day och hemmadag

Vad himla skönt det kan vara att vara hemma ändå! Vi gjorde inget speciellt idag förutom åkte till gymet för en härlig timme  med Zumba medan Maken sprang på löpbandet.

Jag  fick tvätten avklarad och favoritgrannarna kom hem efter helgens campingresa med husvagn, så Lillasyster och Sonen spenderade sgs hela eftermiddagen med dem. Dottern jobbade på läxor medan jag fick en hel del städning avklarad och Maken  sprang  en massa ärenden.

Idag firas Memorial Day här på andra sidan Potten. Affärerna har för det mesta varit öppna, men alla skolorna är stängda och man kommer ihåg dem som stupat i USAs alla möjliga och omöjliga krig.

Denna helg firas också som sommarens första helg  ävenom inte vädret var speciellt somrigt med regn och svala temperaturer. Många åker bort till sina sommarstugor eller som grannarna, på campingresa.

Eftersom vi inte har ngn sommarstuga eller är speciellt intresserade av att flacka kring delstaten i husvagn, stannade vi hemma. Efter gårdagens resa till det fullpackade shoppingcentret var det väldigt skönt att bara tillbringa dagen i hemknutarna.

Barnen verkade också väldigt nöjda över att få vara hemma idag. Sonen har också tagit itu sin enorma lastbil gjord av Legobitar som vi köpte åt honom för ett och ett halvt år sedan till julklapp och han har nu börjat bygga om den till en transporteringsbil för stockar istället. Maken köpte en speciell låda åt honom idag med flera olika smålådor i för de olika bitarna och han hade en väldigt nöjd Son när han kom hem med denna. Nu kunde Sonen sortera alla bitarna och börja på  det nya bilbygget. Det höll han på med när grannbarnen anlände hem, så då lämande han detta bygge för att sedan tas upp igen när det var…läggdags förstås! 🙂

Nu är den sköna hemmadagen till ända och barnen sover gott i sina sängar. De har endast nio skoldagar kvar och sedan är det dags för sommarlovet 2015. Vart  i all världens tid tog det här skolåret vägen då?  Var det inte just höst?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s