En sista gång…

image

…åkte skolbussen förbi efter att ha släppt av sina passagerare, en av dem Dottern. Igår på eftermidaagen blev hon klar från nina, efter ett enromt lyckat första år i high school.  Fina betyg, trevliga kompisar och fenomenala lärare. Tre år kvar och sedan…? Ja, det har vi föräldrar ingen aning om ännu. Dottern har haft många intressanta tankar om vad hon vill göra när hon blir vuxen, men har inte riktigt bestämt sig ännu. Det är helt ok, vid 15 års ålder får man nog ta god tid på sig och smaka på livet först innan man bestämmer sig vad man vill göra.

Först skall hon njuta av ett långt härligt sommarlov som innehåller en hel del resande för hennes del. och i augusti börjar ett nytt äventyr då körskolan väntar… Hå, hå pustar mamman.  Vart i all världens tid har de seaste 15 åren tagit vägen…?!

Annonser

4 reaktioner på ”En sista gång…

  1. Monica

    Jag älskar de där amerikanska skolbussaran..de är underbara! 🙂 Ja du int är det lätt för en femtonåring att veta. Det är att börja på nåt och så ser man vart det bär. Man kan utbilda om sig senare i livet om man så vill.

    Gilla

    1. Ha! Underbara? Nja, det finns nog bekvämare säten på bättre bussar att åka i vill jag påstå. Men, men, de gör ju sitt jobb och skolbussförare är nog ett yrke som jag INTE skulle vilja ha…!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s