Konsert och camping…

Ja, så såg den seaste helgen ut för barnen i den här familjen. Ett barn var klädd vackert som Askungen, det var bara glasskorna som fattades och de andra två kom hem på söndagseftermiddagen trötta och glada och i stora behov av bad efter en helg ute i det fria. Alla hade roligt på sina håll och det är ju verkligen huvudsaken!

image

Medan den äldsta Dottern åkte iväg in till ‘Downtown Minneapolis’  på eftermiddagen för att vara med på generalrepet….

image

… fiskade Lillasyster och drog upp hela 18 (!) små abborrar från bryggan!

image

På kvällen blev det då dags för komserten som vi alla hade väntat på och som Dottern då skulle få deltaga i för andra gången. Det var tre år sedan sist och hon hade också flyttat upp ett par nivåer. Det blev en två timmars lång pianokonsert, och ca.700 pianoelever framförde musik! Det fanns 20 uppställda flyglar på scenen och lika många elever spelade samma pianostycke på samma gång, så det handlade ju inte om en massa solon. Fast visst, publiken uppgick till 3 000 personer, så visst kan man bli lite nervös fast man deltar i en pianokör!

image

Endast Dotterns ansikte syns på bilden,  i djup koncentration. Hennes grupp gjorde bra ifrån sig och dirigenten verkade nöjd!

image

 

Efter framförandet skulle hela gruppen buga på samma gång. Den helt fenomenala dirigenten i mitten och Dottern i sin askungeklänning är den femte från höger på bilden.

Konserten drog ut på tiden och sedan tog det en stund att komma ut ur parkeringsrampen och hem till förorten igen. Det blev en ‘sängfösare’ i form av glass! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Konsert och camping…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s