Favorit i repris

image

 

Jag läser och läser och försummar bloggandet en aning. Älskar böcker och älskar att läsa! Har alltid gjort! När jag var liten låg jag på soffan och sträckläste både LottA och LottE böckerna och mamma blev galen på mig när jag inte gjorde ngt annat. Samtidigt som hon naturligtvis ville  att vi barn skulle  läsa!

Jag är likadan som mamma! Mina två äldsta barn älskar att läsa och håller just nu på med stora luntor till böcker skrivna av författaren Rick Riordan. Jag har lovat att söka efter dessa böcker på svenska åt dem vid Bokhandeln i Jakobstad då vi kommer hem. ( NÄSTA VECKA!!) Jag gissar att de har blivit översatta eftersom de är så enormt populära bland ungdomarna här. Våra barn har spenderat sina egna veckopengar på dessa böcker som baserar sig  (löst) på den grekiska mytologin och dessa böcker sträckläses i detta hem just nu.

Själv läser jag boken ovan, Brunstakalendern av Emma Hamberg. Bra underhållning och det är faktiskt tredje gången som jag läser den. Jag har också två böcker av Camilla Läckberg som jag inte läst ännu, men den senaste som jag läste var så otäck, så jag har svårt att komma mig för att ta tag i hennes alster igen. Jag är obotlig romantiker och läser hellre sådant som får mig att känna mig som om jag hade bomull på insidan än att hjärtat skall hoppa ur bröstet på mig. Vi får se om jag tar mig an Camilla Läckberg igen…

Alltså, ord behöver läsas och dagen är kort. Bäst att tag i saken! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s