I vått och torrt…

image

 

…höll vi ihop när vi var unga! Vi var egentligen hela 7 flickor som höll ihop i slutet på lågstadiet, men en efter en föll ngn bort. Det blev två gäng, ett på tre och ett på fyra flickor,  men alla kom överens i alll fall. Vi hade träffar hos varandras, vi gick igenom ungdomskärlekar med varandra och vi finssade och hade kul ihop. Ibland blev det ngt allvarligare då en föräldaer kanske hade insjuknat i cancer och skulle undersökas ( vilket inte var fallet, tack och lov!), men för det mesta var vi typiska, fnissiga tonåringar.

Någon kväll just före jag skulle resa iväg till USA hölls en riktigt rolig, men samtidigt vemodig fest för mig och för oss. Detta var före Facebook och innan internet hade blivit så stort. det gällde att skriva brev med snigelsposten och de var rätt dyrt att ringa hem. Samtalen hem gick till mor och far, inte kompisarna.

Men, men… Livet rullar på. Alla är nu ustpridda i åtminstone fyra länder och alla har vi familjer och bättre hälfter och det är svårt att träffas. Men, i tisdags fick vi till en träff! Nej, vi var inte allihopa, men vi var i alla fall tre stycken och roligt hade vi! Efter de långa omfamningarna tog det inte länge förrän det blev liv i luckan! Vad vi pratade, skrattade, pratade om minnen, diksuterade familjer, föräldrar, hälsan hit och hälsan dit. Motion, våra olika hem i olika länder osv. De knappa tre timmarna rann iväg och det var bara så roligt!

Nu är vi alla i 40 årsåldern. Lite flera kilon här, lite färre kilon där, rynkor och skavanker lite här och där och som sagt alla med sambor eller äkta hälfter.  Nu är vi itne unga längre, nu räknas vi som MEDELÅLDERS. Det som dock var helt oföränderligt var perosnligheterna! Tänk att man kan förändras så mycket och ändå så lite på samma gång!

Denna eftermiddag blev helt klart en höjpunkt under resan och jag får tacka er fina kompisar för den fina och varma eftermiddagen! Nästa gång får vi hoppas att sker om  färre än 15 år OCH att flera av oss är närvarande! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s