Minisemester….

Det är midantt här, vilket betyder början på arbetsdagen för  er hemma i Norden. Jag sitter på soffan i vardagsrummet och skall hastigt och lustigt sumemra de seaste 24 timmarna.

Det blev bra, roligt och dyrt att åka till Waterpark of America. Nu  har vi verkligen firat slutet på sommaren och barnen sussar i sina sängar redo att ta tag i skolåret imorgon. Åter ett somamrlovv har lagts bakom oss och det har varit ett bra sådant, med en hel massa resande för hela familjen, men mest för Dottern som meddelade vid hotellfrukosten imorse att hon har bott på sju olika ställen i sommar, inklusive vårt eget hem då. Häftigt! Nästa år är hon tillräckligt gammal att ha  sommarjobb, fast jag undrar om hon hinner med det…?! 😉

Hotellet som vi bodde på var inget lyxhotell, men inget att skämmas för heller. Rent och snyggt och ett stort och fint rum hade vi. Maken och jag en dubbelsäng och vägg i vägg med oss fanns en sovalkov med fyra sängar, i hög och lågstil för barnen.

Det tyckte de var väldigt roligt och mysigt blev det där inne också när taklampan var avstängd och de små nattlamporna  ovanför deras huvuden lyste.

Den mesta av tiden tillbringades ju i vattenparken förstås, som också är tillgänglig för ‘vanliga’ besökare och inte bara hotellgäster. Igår kväll, söndag, var det proppfullt, men idag, Labor Day och måndag släpptes endast hotellgästerna in mellan kl.09-11 och det var lyxigt!

Det är en ordenligt stor vatenpark och jag räknade sammanlagt tio olika aktiviteter med tillhörande simabssänger. Det fanns nog att välja på minsann! Barnen var nöjda och likaså föräldrarna som stod för kalaset! 😉

Eftersom timmen är sen och det är ‘miss i nassen, lägger jag in några bilder från gårdagen….

image

Att lära sig surfa på den s.k Flow Rider var nog allas favorit tror jag! Strömmen i vattnet var otroligt stark, men instruktören och livvakten var väldigt kunnig och tålodig och verkade tycka om sitt jobb. Snart var både Lillasyster, Maken och Dottern rätt proffsiga! Lillasyster syns på bilden ovan.

image

Maken var nästa i tur!

image

Och sist, men inte misnt Dottern lärde sig att klara av konsten riktigt galant!

image

Här trivdes dock Lillasyster bäst, spindelkvinna kombinerat med apa som hon är!

image

Sonen tyckte också om att både surfa och klättra, men föredrog, som väntat de höga rutshbanorna.

image

Den jättelika öppna spisen för kalla höstkvällar i den fina lobbyn imponerade.

Den korta minisemestern är slut och nu ser vi då fram meot morgondagens skolstart…

Annonser

2 reaktioner på ”Minisemester….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s