Fullspäckad lördag!

Idag, lördag var programmet digert. Till råga på allt hade Maken helgdejour i 24 h, så det var jag som skötte om ruljansen. Tack och lov hade jag anlitat bra hjälp från grannen, Svärmor och en mamma som också har sitt barn på samma simlag som Sonen.

Timmen är sen, så dagens bilder får berätta:

image

Lördagsförmiddagen började med en fotbollsmatch för Sonen i den kalla oktoberblåsten. Dock var det väl värt mödan när slutställning blev 3-2 till Sonens lag!

image

En påbyltad Lillasyster kom med för att heja på storabror!

image

Efter matchen och medan Lillasyster hade gymnastiklektion och Sonen var mitt uppe i simtävlingen, hade Dottern repetition inför morgondagens konfirmation. Vi har 68 konfirmander i vår församling i höst. Det skall bli intressant och fint att ta del av gudstjönsten i morgon, söndag.

Efter att alla kommit hem och vi hade slängt in några smörgåsar till middag ( vem har tid att koka mat när vi ränner runt hela dagen?)  åkte vi och handlade lite mat och Sonen inköpte ett nytt Monopol spel för egan pengar. Ett Monopol som inte har lekkontanter, utan kreditkort och en liten maskin att läsa kredikortet med!

Sonen var mer än nöjd efter att vi kommit hem med maten och han fick öppna spelet och börja på! Lillasyster ville  också vara med på ett hörn!

image

image

Kreditkortet!

Nu är det snart midnatt och det är dags att krypa till kojs. Morgondagen lär bli fullspäckad den med! God natt världen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s