I tomtens verkstad…. Öh, kök…?!

image

Så här glad var Sonen idag på förmiddagen när vi nästan befann oss i Tomtents verkstad…jag menar kök! Jobbet sparkade  igång lite smått idag, med den årliga städdagen. Hela vårt dagis skurades från topp till tå och jag och Sonen fick den stora äran att köra alla leksaker igenom diskmaskinen.  Så det var lite som att befinna sig i jultomtens verkstad, fast då i köket. All leksakerna behövdes tvättas rena innan barnen kommer och leker med dem om två veckor.

Det var egentligen därför som Sonen kom med. Han skulle lika bra ha kunnat stannar hemma och njuta av en av de sista lediga sommarlovsdagarna, men istället valde han att komma med mamma till jobbet och köra  diskmaskinen! Det är femte året i rad nu som han kommit med för  att sköta om att diskmaskinen sköter sig som den skall och att alla leksakerna blir rena.

image

Efter att vi hade tvättat ett lass lade vi ut dem på handdukar för att torka innan de sedan åkte in i rentorkade lådor för användning igen.

Sonen var duktig och det gick undan. På bara två timmar var alla leksakerna  rena och utspridda på handdukar och fick torka sig torra. Snart nog  kommer små knubbiga fingrar att leka med dem igen efter sommaruppehållet.

Annonser

6 reaktioner på ”I tomtens verkstad…. Öh, kök…?!

    1. Tack! Fast, tja, han älskar maskiner av alla de slag, även köksmaskiner, så jag tror knappast att han skulle ha kommit med ppå städdag så väldigt villigt om han inte hade fått sköta diskmaskinen…!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s