Shopping för nödvändigheter en kall lördag

Denna lördag gick i shoppandets tecken. Det passade bra, för solen sken från en klar himmel, men temperaturen orkade endast upp till -15 eller så. Till all lycka hade de ordentlig kalla prärievindarna  från tidigare i veckan mojnat, så det hjälpte ngt. Och som ni säkert själva har märkt, människan är ett vanedjur och om det har varit kallt i några dagar, så vänjer man sig även vid detta!

Hur som haver, shopping alltså. Fast  inte  speciellt någon kul sådan. Kläder i och för sig, men det där tråkiga. Som underkläder och strumpor för min del! Sonen och Lillaysster behövde annat och det blev hela tre par byxor, en tröja och två pyjamasar för en snabbt växande Lillasyster. Sonen, som inte använder annat än t skjortor året om, fick fyra stycken i dag. Han är numera 180 cm i strumplästen och är nästan i desperat behov av nya skjortor eftersom alla de som han hade på hyllorna i sitt skåp, började bli för små!

Nu är då klädproblemet löst. Imorgon, söndag behöver jag städa ut julen…!

image

Lillabror eller storabror? Storasyster är inte  så nöjd över att Lillabror har vuxit förbi henne rejält- och växer ännu!

Annonser

2 reaktioner på ”Shopping för nödvändigheter en kall lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s