Siffran ligger på…

… Inte riktigt hälften, men ändå. Dottern läste i nyheterna ikväll att hela 40 procent av det amerikanska folket vill att Trumpen skall få sparken från sin post. Det är bra det! Förhoppningsvis stiger siffran rätt snabbt och snart så…

För detta är ju faktiskt en DEMOKRATI kära Trumpen och ingen DIKTATUR som skall ledas av en grinig skolpojke!

Den som väntar på ngt gott heter det ju…!

Annonser

2 reaktioner på ”Siffran ligger på…

  1. Rolf

    Jo,fast folket bestämde ju att Mr.Trump skulle bli deras nye president.Opinionssiffror ändrar sig hela tiden och det går ju inte att hålla val utifrån dem varje vecka…typ.Glöm inte att 60% inte tycker som du.Du måste ju respektera dem-i en demokrati.En sak att du ogillar Trump men dina odemokratuska vänsterideer att inte respektera väljarna som röstade fram honom är odemokratiskt.Passar du och dina ideer i ett fritt Amerika?

    Gilla

    1. Jaa, du det kan man ju fråga sig! Om jag passar i det fria Amerika eller inte…?! De senaste 20 plus åren meed andra republikanska presidenter har ju gått bra, så jag gissar nog att jag och alla de andra som inte gillar Trump skall överleva detta också. Eftersom du följer noga med, och inte kommenterar annars i min blogg, förutom när det gäller politik, vilket jag sällan skriver om, så vet du ju att Hillary Clinton vann de populära rösterna med hästlängder. Skulle inte electoral college finnas, skulle Trump inte ha haft en chans. Men, men, nu är han ju då president och vi som inte anser karln vara presidentmaterial får väl finna oss i detta… Åtminstone tills han blir utsparkad i alla fall! Fast, den politiska maskinen i Washington DC verkar ha börjat polera den oslipade stenen en smula de senaste dagarna, för mitt i allt häver han inte ur sig ogenomtänkta dumheheter till höger och vänster hela tiden och det är ju skönt! När man är president i en supermakt borde man ju inte lägga ut vad som helst på Twitter, eller hur?! Du har säkert också lagt märke till att de sittande republikanerna i både kongressen och senaten inte säger så mycket just nu. De håller sig ganska tysta och det är demokraterna som hörs. Det är inte republikanerna jag inte respekterar, det är Trump och hans oförskämdhet! Opinionssiffror kan man ju inte gå efter, du har rätt, men de är ändå viktiga på det sättet att de tar pulsen på olika situationer. Vi kan ju återkomma till denna diskussion om fyra år eller efter att Trump fått sparken, beroende på vilket händer först…. På återseende! ( Och nu blev jag förstås nyfiken, vad anser du om Sverige som kungarike. Behållas eller avskaffas?)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s